Novosti na trgu

ingrid2 (1)

Pri podjetju SEM DOM d.o.o. smo v sodelovanju s proizvajalcem montažnih hiš Domprojekt d.o.o. za vas pripravili akcijo za montažno hišo INGRID.

INGRID je moderna štirisobna, nizkoenergijska, pritlična hiša. Odlikujejo jo enostavne oblike, čiste linije ter lepo in funkcionalno razporejeni prostori.

Hiša Ingrid se lahko pohvali s 116,25 m2 neto površine (135,80 m2 bruto). Njene steklene stene in pokrita terasa vam bodo pričarale svetle in zračne prostore, povezane z zunanjim okoljem. Kuhinja, ki je od glavnega vhoda diskretno ločena s pomožnimi prostori, se široko odpira proti dogajanju v jedilnici in dnevnemu prostoru. V eni izmed treh spalnic pa lahko vsak najde svoje mirno zatočišče. Projektna zasnova hiše je dopolnjena tudi s shrambo, prostorno kopalnico in sanitarijami za goste.

V ceni, 116.460 EUR z vključenim DDV vam ponujamo objekt na ključ in projektno dokumentacijo.

Projektna dokumentacija zajema:

  • IDP (projekt za pridobivanje soglasij – za priklop na infrastrukturo, grafične priloge in začetno tehnično poročilo)
  • DGD – projekt za pridobivanje gradbenega dovoljenja (načrti, tlorisi, prerezi, fasade, zunanja ureditev, vizualizacija 3D model, obširnejše tehnično poročilo, prilaga se celotni IDP)
  • PZI – projekt brez katerega se ne da pridobiti uporabnega dovoljenja in hišne številke (ta projekt zajema: gradbene detajle, fasadni pasovi, sheme oken in vrat, popisi, strojni, elektro in gradbeni načrti, elaborati in izkazi, ki zajemajo požarno varnost, varstvo pri delu…)

Kvadrature posameznih prostorov:

1. Vhod 7,35
2. Predsoba 13
3. Dnevna soba z jedilnico 31,4
4. Kuhinja 8
5. Shramba 2,1
6. WC 1,8
7. Kopalnica 7,4
8. Soba 11,2
9. Garderoba 3,8
10. Soba 10,2
11. Soba 11,1
12. Terasa 8,9
  Skupaj neto površina 116,25

OGLASNO SPOROČILO

Primerjaj hiše

Primerjaj (0)