Novosti na trgu

Montažne hiše

S pogledom Street View lahko raziskujete svetovne znamenitosti, odkrivate naravna čudesa in vstopite v muzeje, arene, restavracije ter majhna podjetja, se Google ponosno pohvali na svoji spletni strani. Res kapo dol! S tovrstnim 360-stopinjskim pogledom je Google, tako kot že na marsikaterem drugem področju, naredil pravo revolucijo. Toda očitno tudi ta spletni velikan ni vsemogoč. V hišo denimo ne more vstopiti.

In tukaj smo na portalu www.montažnehiše.com naredili korak naprej od Googla.

Za vse tiste, ki prodajate montažne hiše, pridemo v vašo hišo, posnamemo in pripravimo posnetek, ter ga objavimo na portalu, tako da bo imel vsak potenciali kupec celovit vpogled v notranjost vaše hiše.

Tako, kot da se po njej sprehaja sam in to ne da bi jo obiskal! To nam omogoča 360-stopinjski pogled, ki ga z današnjim dnem, kot prvi tovrstni specializirani portal za montažne hiše pri nas, ponujamo v Sloveniji. Spodaj lahko vidite nekaj izrezov iz tega interaktivnega virtualnega pogleda:

 

Zakaj je takšna predstavitev montažne hiše tako pomembna? Pravijo, da lepe slike prodajajo in da lahko ena slika pove več kot tisoč besed. Če ena fotografija pove več kot tisoč besed, tak posnetek zagotovo pove več kot deset tisoč besed. V primerjavi z običajnimi fotografijami nam virtualni posnetki pričarajo čudovit pogled na prostor. Možnost približevanja vpogleda po želji gledalca nam omogoča raziskovanje v detajle posameznih sob, možnost oddaljevanja pa pridobitev celovite, širše slike prostora. Gre za najboljši način predstavitve prostorov v hiši.

Gledalec ima tako iz svojega domačega naslonjača občutek, kot da je prisoten v določenem prostoru. Ob tem pa prihrani svoj dragoceni čas in si notranjost hiše ogleda v le nekaj minutah. Za ogled desetih hiš tako porabi kakšne pol ure, za kar bi sicer lahko porabil nekaj dni.


Poglejte, kaj vse pričara 360-stopinjski posnetek notranjosti hiše.Poglejte si posnetek:

VIRTUALNI POGLED HIŠE


In takšen občutek želimo za montažne hiše na našem portalu obiskovalcem in potencialnim kupcem prikazati tudi mi. Vsem ponudnikom montažnih hiš tako z današnjim dnem ponujamo možnost predstavitve svojih hiš tudi v tej obliki.


Prvemu proizvajalcu oziroma ponudniku montažnih hiš, ki se nam bo javil na naš elektronski naslov: info@montažnehiše.com in želel tovrstni posnetek, mu ga bomo podarili!


Prav tako bomo posnetek podarili še nekomu, in sicer tistemu, ki prodaja svojo rabljeno montažno hišo, kjer je živel sedaj, in se seli drugam. S takšnim posnetkom mu bo prodaja zagotovo prej in bolje uspela.

Oba posnetka bomo objavili tudi na našem portalu www.montažnehiše.com

Pohitite in ne zamudite tokratne enkratne priložnosti!


O tem, kaj vse pričara 360-stopinjski posnetek notranjosti hiše, se lahko prepričate tudi sami. Poglejte si posnetek: VIRTUALNI POGLED HIŠE


Za več informacij nam pošljite neobvezno povpraševanje:

Z izpolnjevanjem in pošiljanjem tega povpraševanja se strinjam, da se podatki, ki sem jih vnesel v obrazec za povpraševanje, lahko posredujejo ponudnikom montažnih hiš za pridobitev ustreznih ponudb.

Primerjaj hiše

Primerjaj (0)