kontio ponudnik

 

  • kotidom.bojan@gmail.com
  • 041 284 465
  • www.kontio.si
  • Levstikova ulica 21,
    SI-8210 Trebnje, Slovenija

O ponudniku

Lesene montažne hiše, ki jih tržijo pod blagovno znamko Kontio temeljijo na izjemno kakovostnih, naravnih materialih. V svojem podjetju imajo zaposlenih preko 50 ljudi z večletnimi izkušnjami s področja oblikovanja in strokovne izdelave lesenih montažnih hiš. Podjetje je pridobilo mnoge patente, saj veljajo za inovativno in hitro rastoče podjetje, ki se nenehno izobražuje in sledi svetovnim trendom. Dokaz, da so njihove hiše v skladu z evropskim tehničnim soglasjem ETA-05/0119 dokazuje CE certifikat. Ta certifikat je veljaven po vsej evropi.

Vse hiše, ki jih podjetje Kontio proda na trgu so izdelane na Finskem. Podjetje je locirano na idealni poziciji, blizu polarnega pasu, kjer se nahajajo tudi obnovljivi viri surovin. Gre za tovarno, ki letno dobavi okoli 2300 lesenih montažnih hiš. Svoje produkte tržijo po celem svetu. V času svojega obstoja so na trg dobavili že preko 35.000 lesenih montažnih hiš.

Kontio hiše so izdelane tako, da so energetsko učinkovite in okolju prijazne. Blagovna znamka si prizadeva, da trgu ponuja izdelke viske kakovosti, pri čemer jim pomaga njihova izjemno učinkovita avtokontrola, ki nadzoruje celoten proces same proizvodnje.

Blagovna znamka Konti se lahko pohvali tudi s certifikatom Najmočnejši na Finskem, kar priča o tem, da je podjetje danes in da bo bo tudi v prihodnje zanesljiv partner.