Novosti na trgu

Jelovica J 99

Montažne hiše stanejo vse od kakšnih 80 tisočakov pa do več kot dvesto tisoč evrov. V zadnjem času je opaziti, da precej kupcev išče manjše hiše do okoli sto tisočakov. Tudi na naš portal montažnehiše.com, kjer lahko potencialni kupci preko obrazca oddate povpraševanje za nakup montažne hiše, dobivamo veliko povpraševanj za manjše hiše, ki stanejo okoli sto tisoč evrov. Zato smo se podali v lov in prebrskali ponudbo tipskih montažnih hiš okoli te cene. Naš izbor hiš, ki so cenejše od 110 tisočakov, si lahko z opisom hiš, fotografijami in tlorisi ogledate v nadaljevanju. Ob tem pa opozarjamo, da morate biti pri nakupu hiše poleg cene pozorni tudi na ustrezno kvaliteto.


PERGOLA

Montažna hiša TAU 51

Cena na ključ: 80.516 EUR

Neto stanovanjska površina: 51,4 m2

TAU 51 je kompaktna pritlična montažna hiša zasnovana za bivanje para. Ima 25 kvadratnih metrov velik dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, poleg tega pa še kopalnico, spalnico in utility. Hiša je primerna za vse, ki iščete manjšo bivalno enoto, kljub temu pa se ne želite odreči prednostim samostoječe hiše. Notranjost je zaradi velikih steklenih površin svetla in prijetna za bivanje. S tlorisom v obliki črke L se ustvari intimen zunanji prostor primeren za druženje ali počitek na prostem. Hiša je ogrevana s toplotno črpalko zrak-voda. Zgraditi jo je mogoče z ravno, dvokapno ali štirikapno streho.

 Pergola Tau 51

Pergola Tau51 tloris
Tloris

RIHTER

Montažna hiša 54

Cena na ključ: 90.109 EUR

Neto stanovanjska površina: 54 m2

Montažna hiša 54 je pritlična hiša s 54 kvadratnimi metri stanovanjske površine. Ima 26 kvadratnih metrov velik dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, poleg tega pa še spalnico, kopalnico in utility. Zunaj dokončana hiša stane okoli 54 tisočakov, na ključ pa dobrih 90 tisoč evrov, če jo naročite v standardni obliki. Sicer pa ima več možnosti izdelave, najdražja je Natura, ki stane slabih 105 tisočakov. Streha hiše je dvokapnica.

Rihter - 54

Rihter 54 -tloris
Tloris

PERGOLA

Montažna hiša MI I.

Cena na ključ: 99.990 EUR

Neto stanovanjska površina: 91 m2

MI I. montažna hiša ima dobrih 91 kvadratnih metrov neto stanovanjske površine. Cena za dokončanje na ključ je slabih sto tisočakov. Ima 41 kvadratnih metrov velik dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, poleg tega pa še kopalnico, spalnico, sobo, shrambo in utility z wc. Izhod iz dnevnega prostora vodi na veliko pokrivno teraso. Hiša je opremljena z decentralno rekuperacijo dnevnih prostorov, pametno elektro inštalacijo po sistemu KNX in s svetili – vgradnimi LED paneli.

Pergola - MI I

Pergola MI I-tloris
Tloris

MARLES

Montažna hiša Mila 109

Cena na ključ: 100.532 EUR

Neto stanovanjska površina: 80,9 m2

Stanovanjska hiša mila je tradicionalna hiša velikosti dobrih 80 kvadratnih metrov. Streha je dvokapnica s 30-stopinjskim naklonom. Zunaj dokončana hiša stane slabih 68 tisočakov, dokončana na ključ pa nekaj čez sto tisoč evrov, če je zgrajena z nizkoenergijskim konstrukcijskim sistemom. Hiša ima večji dnevno-jedilni prostor, kjer so združeni dnevna soba, kuhinja in jedilnica. Poleg tega ima še večjo spalnico, sobo, kopalnico in utility.

 Marles - Mila

Marles Mila - tloris
Tloris

JAVUŠNIK

Montažna hiša Danijela

Cena na ključ: okoli 102.000 EUR

Neto stanovanjska površina: 111,9 m2

Danijela je 112 kvadratnih metrov velika tradicionalna pritlična hiša. Streha je dvokapnica s 33-stopinjskim naklonom. Cena hiše dokončane na ključ je okoli 102 tisočaka. Hiša ima velik 42-kvadratnih metrov dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, zraven pa še spalnico, sobo, kabinet, garderobo, pralnico in kopalnico. V eni etaži ponuja vse kar potrebuje manjša družina za bivanje, če postane pretesna, pa se jo lahko kadarkoli preuredi v mansardno hišo. Hiša ima debelino zunanjih zidov 42 centimetrov in je energetsko izjemno varčna.

 Javušnik-Danijela

Javušnik-Danijela-tloris
Tloris

JELOVICA

Montažna hiša Prima 97

Cena na ključ: 103.500 EUR

Neto stanovanjska površina: 97 m2

Prima 97 je pritlična hiša s 97 kvadratnimi metri stanovanjske površine. Zunaj dokončana hiša stane 73.800 evrov, končana na ključ pa 103 tisočake in pol v konstrukcijski rešitvi Optima. Streha je dvokapnica. Hiša ima kar 40 kvadratnih metrov velik dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, poleg tega pa še spalnico, sobo, kopalnico in utility. Iz bivalnega prostora je izhod na večjo teraso z leseno pergolo. Prima 97 predstavlja kombinacijo klasične arhitekture s sodobnimi trendi, zato omogoča postavitev v različna geografska okolja.

 Jelovica - Prima

Prima 97 tloris
Tloris

JELOVICA

Montažna hiša J 99

Cena na ključ: 103.900 EUR

Neto stanovanjska površina: 99 m2

Montažna hiša J 99 je pritlična hiša z 99 kvadratnimi metri stanovanjske površine. Zunaj dokončana stane 67.900 evrov, končana na ključ pa skoraj 104 tisočake v konstrukcijski rešitvi Optima plus. Streha je dvokapnica. Kuhinja je del dnevne sobe, lahko pa se jo z vrati tudi popolnoma loči. V hiši sta še dve prostorni sobi, kopalnica in tehnični prostor. Ima sodobno zasnovo in je primerna za par ali družino, ki želi udobje z ugodnim razmerjem med kakovostjo in ceno. J 99 je energijsko zelo varčna hkrati pa na zunaj s kombinacijo lesene in klasične fasade vizualno tudi precej privlačna.

 Jelovica J 99

J 99 tloris
Tloris

JELOVICA

Montažna hiša Trend 84

Cena na ključ: 104.300 EUR

Neto stanovanjska površina: 84 m2

Trend 84 je mansardna hiša s 84 kvadratnimi metri stanovanjske površine. Zunaj dokončana stane 61.600 evrov, končana na ključ pa dobre 104 tisočake v konstrukcijski rešitvi Optima. Streha je dvokapna in simetrična, zato jo lahko umestimo v večji del slovenskega okolja. Ima velik svetel bivalni prostor z utilityjem v pritličju, ter tremi sobami in kopalnico v mansardi. Gre za je sodobno enodružinsko hišo z veliko steklenimi površinami v bivalnih prostorih, ter funkcionalno razporeditvijo prostorov. Hiša daje vtis topline in domačnosti.

Marles Trend 84

Marles-Trend-84-Tloris-P
Pritličje
Marles-Trend-84-M
Mansarda

RIHTER

Montažna hiša 87

Cena na ključ: 104.717 EUR

Neto stanovanjska površina: 87 m2

Montažna hiša 87 je pritlična hiša s 87 kvadratnimi metri stanovanjske površine. Ima kar 45 kvadratnih metrov velik dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, poleg tega pa še spalnico, kopalnico, kabinet in utility. Pred hišo je nadstrešek za avto. Zunaj dokončana hiša stane slabih 62 tisočakov, na ključ pa skoraj 105 tisoč evrov, če je v svoji standardni obliki. Sicer pa ima več možnosti izdelave, najdražja je Natura, ki na ključ stane dobrih slabih 127 tisočakov. Streha hiše je dvokapnica.

Rihter 87

Rihter 87-tloris
Tloris

MARLES

Montažna hiša Bonito

Cena na ključ: 106.082 EUR

Neto stanovanjska površina: 83,6 m2

Bonito je mansardna montažna hiša velikosti okoli 84 kvadratnih metrov. Cena na ključ je 106 tisočakov. Če se odločite za zunaj dokončani objekt, ki ga boste potem končali sami, pa stane 68.600 evrov. Ima dvokapno streho z nekoliko večjim naklonom okoli 45 stopinj. V pritličju je dobrih 25 kvadratnih metrov velik dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, ob tem pa še spalnica, manjša kopalnica in utility. Mansarda ima dve sobi, od tega je ena velika 18 kvadratnih metrov, in kopalnico. Kolenska stena v mansardi je visoka 1,45 metra.

Marles - Bonito

 

 

Marles Bonito - tlorisPRIT
Pritličje
Marles Bonito - tlorisNADSTR
Nadstropje

MARLES

Montažna hiša Atris 97

Cena na ključ: 107.421 EUR

Neto stanovanjska površina: 84,5 m2

Atris 97 je okoli 85 kvadratnih metrov velika tradicionalna pritlična hiša. Streha je večkapnica s 30-stopinjskim naklonom. Cena zunaj dokončane hiše z nizkoenergijskim konstrukcijskim sistemom je dobrih 73 tisoč evrov, hiša dokončana na ključ, pa stane nekaj čez 107 tisoč evrov. Ima velik dnevno-jedilni prostor s kuhinjo, ob tem pa še spalnico, sobo, utility, kopalnico, ter samostojni wc. Hiši pripada tudi večja pokrita terasa.

 Marles -Atris 97

Marles Atris 97 - tloris
Tloris

PERGOLA

Montažna hiša Omega 104

Cena na ključ: 108.591 EUR

Neto stanovanjska površina: 97,7 m2

Omega 104 je tipska nizkoenergijska montažna hiša za tri- do štiričlansko družino, ki ji ponuja prijetno in udobno bivanje. Poleg 42 kvadratnih metrov velikega dnevno-jedilnega prostora s kuhinjo, ima še spalnico, dve sobi, kopalnico, ločen wc in utility.

Notranjost je zasnovana prostorno in svetlo. Steklene površine, ki v notranjost prepuščajo sončne žarke, popestrijo sam izgled objekta. Ogrevana je s toplotno črpalko zrak-voda. Priporoča se izvedba s štirikapnico, vendar je mogoča izvedba tudi z ravno, enokapno ali dvokapno streho.

 Pergola-Omega-104

Pergola Omega104-tloris
Tloris

Viri: Fotografije in tlorisi hiš so last ponudnikov montažnih hiš.


Za še več informacij ali konkretno ponudbo nam pošljite neobvezno povpraševanje:

Z izpolnjevanjem in pošiljanjem tega povpraševanja se strinjam, da se podatki, ki sem jih vnesel v obrazec za povpraševanje, lahko posredujejo ponudnikom montažnih hiš za pridobitev ustreznih ponudb.

Primerjaj hiše

Primerjaj (0)