Novosti na trgu

dnevi odprtih vrat

Montažne hiše prihajajoči vikend odpirajo svoja vrata kar na treh koncih Slovenije. Rihter vabi na ogled moderne individualne montažne hiše v Kamniku, Marles bo prav tako v Kamniku predstavil svojo nizkoenergijsko hišo individualnega dizajna, Lumar pa v Slovenski Bistrici skoraj nič-energijsko hišo Primus. Na voljo za pogovor vam bodo tudi strokovnjaki in lastniki montažnih hiš.

 

Sodobne montažne hiše postajajo čedalje bolj priljubljene tudi med slovenskimi kupci. Da pa bi o bivanju v teh hišah iz prve roke izvedeli čim več praktičnih in uporabnih informacij, ponudniki hiš nekajkrat na leto vabijo na dneve odprtih vrat. Še posebej pester bo ta vikend, ko svoja vrata odpirajo kar trije večji ponudniki montažnih hiš pri nas.

 

Rihterjev dan odprtih vrat

Rihter na dneve odprtih vrat vabi v petek, 13. aprila, med 15. in 18. uro, ter v soboto med 9. in 15. uro. v Kamnik. Predstavili bodo moderno, individualno, nizkoenergijsko hišo. Montažna hiša ima 182 m2 uporabne bivalne površine. V  pritličju so kopalnica, spalnica, kabinet in večji dnevno bivalni prostor z izhodom na teraso. V nadstropju so kopalnica, tri sobe in predprostor z igrali za otroke. Hiša ima tudi klet in garažo. Zunanje stene hiše imajo nizkoenergijski konstrukcijski sistem Rihter Optimal+, hiša pa je opremljena s sodobnim sistemom za ogrevanje in hlajenje, ter prezračevanje in pripravo tople vode.

montažne hiše

 

Marlesov dan odprtih vrat

Marles vrata svoje nizkoenergijske hiše odpira v soboto, 14. aprila, med 10. in 16. uro, prav tako v Kamniku. Montažna hiša, ki jo bodo predstavili,  je zasnovana kot sodobna enodružinska hiša po unikatni zamisli kupca. Hišo je grajena v sistemu Mega Plus N10, vgrajeno pa ima tudi najsodobnejšo kompaktno napravo za ogrevanje, prezračevanje, hlajenje in pripravo tople vode.

montažne hiše

Lumarjev dan odprtih vrat

Na drugem koncu Slovenije v Slovenski Bistrici pa bo v soboto, 14. aprila, med 10. in 16. uro vrata svoje skoraj nič-energijske hiše Primus-D 137, z letno porabo energije za ogrevanje manj kot 10 kWh/m2, odprl Lumar. Montažna hiša je kot prva pri nas s slovenski certificiranim konstrukcijskim sistemom Lumar PASIV Eko.

montažne hiše

Vse tri hiše so že nekaj let vseljene, zato proizvajalci vse zainteresirane pozivajo k predhodni prijavi za ogled hiš. Na vseh treh lokacijah vam bodo na voljo njihovi strokovnjaki, svoje izkušnje z življenjem v hiši pa vam bodo zaupali tudi njihovi stanovalci.

Viri in fotografije: spletne strani ponudnikov montažnih hiš

Za več informacij nam pošljite neobvezno povpraševanje:

Z izpolnjevanjem in pošiljanjem tega povpraševanja se strinjam, da se podatki, ki sem jih vnesel v obrazec za povpraševanje, lahko posredujejo ponudnikom montažnih hiš za pridobitev ustreznih ponudb.

Primerjaj hiše

Primerjaj (0)