MM montažne hiše

MM montažne hiše d.o.o. je ekskluzivni zastopnik uglednega hrvaškega izdelovalca lesenih montažnih hiš Lamel d.o.o na slovenskem trgu. Družinsko podjetje se ponaša z 20-letno tradicijo in izkušnjami na področju proizvodnje najsodobnejših nizkoenergijskih montažnih hiš.

Proizvodnja lesenih montažnih hiš se izvaja v proizvodnem obratu s sodobnimi stroji in ekološkimi materiali, certificiranimi v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi CE. Vse skupaj nam omogoča proizvodnjo hiš z visokim standardom kakovosti. Pri proizvodnji uporabljamo naravne materiale, ki zagotavljajo zdrav in za bivanje prijeten dom.

Ponosni smo, da kakovost naših lesenih montažnih hiš prepoznavajo kupci različni razvitih evropskih držav. Še posebej smo prisotni na zahtevnem avstrijskem trgu, kjer smo postavili že več kot 200 različnih individualnih montažnih hiš. Znani smo po naši prilagodljivosti in hitri dobavi, saj lahko v običajnih okoliščinah od pridobitve gradbenega dovoljenja do vselitve minejo le dobri trije meseci! Pri tem nismo omejeni zgolj na tipske hiše, temveč vam hišo zgradimo tudi povsem po vaših željah.

V celotnem nakupnem procesu, od idejne zasnove hiše, projektiranja, priprave celotne dokumentacije, financiranja, vam skupaj z našimi strokovnjaki in zunanjimi partnerji vseskozi stojimo ob strani in pomagamo, da se boste pri ustvarjanju vašega novega doma počutili varno in udobno. Po končani gradnji pa vam zagotavljamo dolgoletno garancijo na konstrukcijo hiše in izvedena dela.

V podjetju MM montažne želimo za vas ustvariti zdrav in topel dom. Vsako hišo gradimo vestno in odgovorno, kot bi jo gradili zase.