Novosti na trgu

vhodna vrata

Vhodna vrata so nepogrešljivi del vsake hiše ali stanovanja in imajo mnogo funkcij, njihova osnovna pa je seveda ta, da omogočajo vstop v objekt. Na tržišču so na voljo v izvedbah iz različnih materialov – ti naj bodo čim bolj kvalitetni, vzdržljivi in odporni na vremenske spremembe –, pomembno pa je tudi, kako se ujemajo s celotno zunanjo podobo objekta.

Lesena vrata zagotavljajo odlično toplotno prevodnost in izolacijo, naravni material les pa hiši vtisne občutek prijetne topline. Aluminijasta vhodna vrata so preprosta za vzdrževanje in visoko odporna na poškodbe ter vremenske vplive. Prednost Alu-les vrat je njihova prilagodljivost, saj jih je mogoče dizajnirati tako, da se bodo popolnoma podala vsaki hiši. Dve vrsti materiala, iz katerih so vrata, omogočata dvojno zaščito. Vse vrste vhodnih vrat boste našli v podjetju Pirnar, kjer so vrata izdelana s prefinjenostjo, eleganco in neverjetnim občutkom za estetiko, odlikujeta pa jih dolgotrajna vzdržljivost in vrhunska kvaliteta.

vhodna vrata

Dodatne funkcije vhodnih vrat

V sodobnem hitro razvijajočem se svetu vhodna vrata še zdaleč niso več le element za vstopanje, temveč je njihova vloga tudi varovanje pred vlomilci ali požari, poleg tega ste s sodobnimi vhodnimi vrati zaščiteni kot nikoli doslej. Namesto ključavnice in ključa za odklepanje in zaklepanje si lahko omislite kodo ali prstni odtis in pozabite na stres ob iskanju ključev. Sodobna vhodna vrata podjetja Pirnar ponujajo vse to in še več, zato preverite njihovo ponudbo in izberite svoja.

  • varnostna in protivlomna vrata: od običajnih vhodnih vrat se razlikujejo v tem, da so visoko toplotno in zvočno izolirana, odporna so na različne mehanske in fizikalne vplive, saj imajo ojačeno okovje, ter opremljena z dodatnimi varnostnimi mehanizmi kot so večtočkovna ključavnica z dodatnim zapahom in večkratno tesnjenje. Zaradi dekorativnih oblog izgledajo kot popolnoma običajna vrata in se odlično prilegajo različnim stilom objektov.
  • vhodna vrata s sodobnimi načini zaklepanja: zaradi napredka v elektroniki si lahko danes omislite vrata na kodo ali na prsti odtis, ki izpodrivajo klasične ključavnice. Vrata na kodo delujejo tako, da si izberete večmestno kodo, ki jo poznajo vsi sostanovalci in z njo odklepate vrata. Za zaklepanje njen vnos ni potreben, saj se vrata ob zaprtju avtomatsko zaklenejo, število poskusov vnosa kode pa je omejeno. Namesto klasične tipkovnice, kjer bi se lahko obrabile tipke, se za večjo varnost uporablja tipkovnica na prstni odtis. Vrata na prstni odtis delujejo tako, da imajo v kljuki vrat skrit čitalec prstnih odtisov in ko nanj položite prst, senzor prepozna prstni odtis in v roku ene do dveh sekund odklene vrata. Čitalec deluje za več oseb, katerih prstne odtise shranite v spomin čitalca. Tudi tukaj je zaklepanje po zaprtju vrat samodejno. To sta dva preprosta, udobna, varna in hkrati prestižna načina zaklepanja vrat, ki jih ponuja podjetje Pirnar.
  • druga funkcijska vhodna vrata: mednje se prištevajo ognjevarna vrata, ki v primeru požara preprečujejo širjenje ognja naprej v druge prostore. Ogenj in dim lahko zadržijo nekje do 30 minut, ob dodatni opremi pa še celo dlje. Imajo večjo toplotno izolacijo, z njimi so navadno opremljene večje javne stavbe in poslovni prostori, pa tudi hiše in drugi stanovanjski objekti. Poseben primer so tudi nizkoenergijska ali pasivna vhodna vrata za pasivne hiše, ki imajo manjšo toplotno prevodnost kot običajna in so visoko izolirana. Navadno so v leseni ali alu-les izvedbi in ustrezajo zahtevam nizkoenergijskih hiš.

vhodna vrataVhodna vrata z dodatnimi funkcijami in posebnimi izvedbami bodo poskrbela za še večje udobje vašega bivanja z najsodobnejšimi načini za odklepanje in zaklepanje. Poleg pestre izbire modelov, odlične kakovosti in lastnosti uporabljenih materialov ter sodobnih oblik boste z vhodnimi vrati podjetja Pirnar vedno zaščiteni pred nepridipravi in drugimi nevšečnostmi. Premišljeno izbrana vhodna vrata bodo vaš dom naredila individualen in edinstven, v njem pa se boste počutili varne kot nikoli do sedaj.

Primerjaj hiše

Primerjaj (0)